Skandinavisk design & kvalitet
Hurtig levering
Køb nu, betal senere
God påske!
15% på næsten alt
KØB NU
Tilbuddet gælder ikke hørbukser.
NEW IN: Low waist linnen pants
KØB NU

BLACK WEEK 20% RABAT PÅ ALT     //     BEGRÆNSET ANTAL     //     SÆLGES HURTIGT!     //     BLACK WEEK 20% RABAT PÅ ALT     //     BEGRÆNSET ANTAL     //     SÆLGES HURTIGT!     //     BLACK WEEK 20% RABAT PÅ ALT     //     BEGRÆNSET ANTAL     //     SÆLGES HURTIGT!     //     BLACK WEEK 20% RABAT PÅ ALT     //     BEGRÆNSET ANTAL     //     SÆLGES HURTIGT!     //     BLACK WEEK 20% RABAT PÅ ALT     //     BEGRÆNSET ANTAL     //     SÆLGES HURTIGT!     //     BLACK WEEK 20% RABAT PÅ ALT     //     BEGRÆNSET ANTAL     //     SÆLGES HURTIGT!     //

Last chance

BÆREDYGTIGHED

Vi er meget stolte af konstant at arbejde på at finde flere bæredygtige måder hvor vi kan tage hensyn til vores planet, og de mennesker der lever på den.

FÆRRE PRODUKTER

Vi er ikke et "fast fashion" firma, i stedet har vi et sortiment af få, men fremragende styles. Mange af dem kommer i flere farver, efter ønske fra vores kunder. En gang imellem lancerer vi nye produkter, som vi ved at du vil elske, og nogle gange sender vi en bestseller ud i en ny farve. Ved at arbejde på denne måde overproducerer vi ikke tøj, som skal ende på en losseplads engang i fremtiden.

LAVET TIL HOLDE

Bukser, som du køber hos os, skal holde i mindst 2 år (ved "daglig" brug). Vi tilslutter os ikke kortvarige mikrotrends, men producerer i stedet styles, som du vil have på og elske i mange år fremover. Vi sørger også for at bruge genbrugsmaterialer så meget som muligt, og vælger bevidst mere bæredygtige materialer til vores produkter.

EMBALLAGE OG TRANSPORT

Alle vores ordrer sendes i genbrugspapirpakker, som er mere miljøvenlige. Vi har også besluttet helt at fjerne tøjmærker fra vores tøj - så bliv ikke overrasket, hvis dine bukser kommer uden sådant et!
Desuden bliver alle vores forsendelser, import og eksport klimakompenserede.

REDUCERET ANTAL RETURNERINGER

For at mindske sandsynligheden for at bestille den forkerte størrelse har alle vores forskellige styles individuelle størrelsesguides. Dette mindsker antallet af returneringer, der skal sendes tilbage, og gør vores kunder mere tilfredse i processen. En win-win-situation for alle!